Skip to main content
Okategoriserad

Familje-paketet

By 26 november, 2021maj 2nd, 2024No Comments

Aktivitet, äventyr och tid tillsammans

Kroppefjäll B&B ligger i en parkliknande miljö, mitt i Dalsland, på kanten till ett stort naturområde. Här är det enkelt att vara ute och hitta på saker för hela familjen. Till exempel rekommenderar vi Doktor Saedéns runda upp , en 100 år gammal slinga som går förbi den häftiga utsiktsplatsen Brattås. Längst promenaden finns olika, stora monument och vid dessa sitter en frågesport som kan involvera hela familjen. 

På området finns en sjö där det går att bada från både brygga, stege och strand. Bara 5 km bort ligger Strömmersvik, det är en större sjö med en stor gräsmatta intill. Har ni behov att landa inomhus en stund? Ta gärna en pingismatch i aktivitetsrummet eller mys med en bok i soffan i vårt vardagsrum.

I samhället Dals Rostock ligger stationshuset, ca 20 minuter promenad från B&B, som är ett underbart ställe för de små i familjen att besöka. Stationshuset är byggd i 1:2 skala utifrån orginalbyggnaden som en gång stod på platsen, allt är perfekt storlek för barnen. Ni lånar nyckeln för en liten slant i lokalbutiken Byxfixans livs precis intill.

Vi rekommenderar också varmt att laga någon av era måltider över öppen eld i vår grillkåta (gästkök inomhus finns också tillgängligt).  Till middag får ni Kroppefjälls Matpåse, med lokalt och hållbart producerade råvaror samt ett recept som är enkelt att följa. Även lunchpaketet, som är färdiglagat, är perfekt att ta med ut och äta i naturen. Ett fint minne för er och barnen! 

Boka tid med din familj här!

Detta ingår

  • 2 nätters övernattning på Kroppefjäll Bed & Breakfast
  • Frukost (2 dagar)
  • Lunchpaket (1 dag)
  • Middag: Kroppefjälls Matpåse (2 dagar)
  • Tipslapp för Frågesporten
Upptäcksfärd-copy-scaled

Priser

Trebäddsrum: 5495 (3 personer)
Familjerum: 6780kr (4 personer)
Familjerum XL: 7755 kr (5 personer)

Vill ni lägga till en extra natt för att hinna njuta mer här på Kroppefjäll. Kontakta oss så hjälper vi dig att förlänga ditt paket.

Vill du ha hjälp att boka, ring oss på 0530-413 00 eller maila info@kroppefjall.com

Boka Familje-paketet här!

Alla paket

Hundfamilj-paketet
Vandrings-paketet
Hund-paketet
Cykel-paketet
Dals Rostock-paketet
Företag & Grupper