Skip to main content
Okategoriserad

Hellsongs-paketet

By 21 december, 2022No Comments

Live på Kroppefjäll med Hellsongs

11 MARS 2023

OM KONSERTEN

Hellsongs är en svensk musikgrupp som bildades 2004 och har gjort det till sitt signum att framföra lugna popversioner av kända hårdrocks- och metallåtar.

Det har hunnit gå hela tio år sedan senaste fullängdaren ”These are evil times” släpptes. I kölvattnet av den gjordes några omfattande turnérundor på kontinenten men när de var klara blev det en rätt rejäl paus. Mitt i en tid som nu känns tuff på många sätt, gör Hellsongs comeback med både gamla och nya medlemmar i bandet. De är fler, argare och mer spelsugna än någonsin. Kvällen är fullknökad med en blandning av gammalt och nytt.

” Vi ser grymt mycket fram emot att få knyta såväl armkrok med er alla i publiken, som förbannade nävar mot skyn. För att det hela ska kännas riktigt revolutionerande, så har vi utrustat oss med både trummor, elgitarr, bas, dragspel och tja, massa instrument helt enkelt. Som om inte det vore nog så vågar vi utlova alldeles egenproducerat material och stämsång i mängder. ” /Hellsongs  – Daniel, Lina, Maria-Terese, Anna och Kalle

Inte nog med detta så bjuder kvällen även på en premiärvisning av Dearwoods musikvideo i samband med singelsläppet av ”White Noise”.  Indierock/pop bandet från de djupa skogarna i Dalsland intar scenen och fångar oss alla från första stund.

Boka biljetter här!

OM MATEN
Baserad på hållbara, lokalproducerade råvaror serveras en utsökt måltid med smak av Dalsland. Maten finns tillgänglig under hela kvällen, vi rekommenderar att ni grundar innan spelningen eftersom flertalet av platserna kommer vara stående då musiken drar igång.


OM BOENDET

För att få ut maximalt av den dalsländska upplevelsen Live på Kroppefjäll rekommenderar vi att ni köper den biljett där boende ingår. Detta ger en bekväm natt på Kroppefjäll B&B, som ligger bara ett stenkast från konsertlokalen. Toalett och dusch finns på rummet och bed & breakfastet är nyrenoverat med hotellstandard. Frukost, lakan och handduk ingår. Välkomna!

TIDER
18.00: Insläpp
20:00: Konsert

Boka biljetter här!

Detta ingår i paketet med boende

  • 1 natts övernattning på Kroppefjäll Bed & Breakfast
  • Frukost
  • Wifi
  • Parkering
  • Konsert med Hellsongs + Dearwoods-realease
Dubbelrum Junior

Priser

Endast konsert 250 kr
Konsert och boende i enkelrum: 1290 kr (1 person)
Konsert och boende i dubbelrum: 1990 kr (2 personer)

 

Vill du lägga till en extra natt för att hinna vandra mer i våra vackra natur, besöka samhället i Dals Rostock eller ta en tur till Håveruds akvedukt? Kontakta oss så hjälper vi dig att förlänga ditt paket.

Vill du ha hjälp att boka, ring oss på 0530-413 00 eller maila info@kroppefjall.com

Boka biljetter här!

Alla paket

Vinter-paketet
Hund-paketet
Vandrings-paketet
Familje-paketet
Dals Rostock-paketet
Cykel-paketet
Företag & Grupper