Vill ni ge ert företag en möjlighet att utvecklas och stärka ert samarbete internt? Vill ni tillsammans i kompisgänget uppleva något speciellt? Vill ni skapa en möhippa/svensexa utöver det vanliga?

Våra grupp-koncept genomsyras av vistelsen i naturen, precis som vår övriga verksamhet. Forskningen visar nämligen att man mår bättre av att vara utomhus och att fysisk aktivitet stimulerar och ökar prestationsförmågan. Därför är dessa två delar en självklarhet i våra upplägg (och anpassas givetvis efter deltagande individer och önskemål).

Vi skräddarsyr ett paket med inspirerande historievandring, naturguidning eller teambildande aktiviteter med lådbilsrace och fartfyllda samarbeten. Slappna sedan av och mjuka upp kroppen efter dagens aktiviteter, basta och ta ett uppfriskande dopp i sjön! All mat är baserad på lokalproducerade råvaror och så länge vädret tillåter serveras måltiderna utomhus i vår vackra natur. Vi har även stora och små konferenslokaler om det är något ni önskar för er vistelse hos oss.

Är det något ni saknar så tveka inte att fråga! För mer info/bokning kolla in våra paketerbjudanden och kontakta oss på Kroppefjäll B&B. Välkomna!

 

Här finns våra paketerbjudanden!
Matkoncept-Kickoff-Kroppefjäll-BB-Foto-Sofia-Petrén-scaled