Vill ni ge ert företag en möjlighet att utvecklas och stärka ert samarbete internt? Vill ni tillsammans i kompisgänget uppleva något speciellt? Vill ni skapa en möhippa/svensexa utöver det vanliga?

Våra gruppkoncept genomsyras av vistelsen i naturen, precis som vår övriga verksamhet. Forskningen visar att man mår bättre av att vara utomhus och att fysisk aktivitet stimulerar och ökar kreativiteten. Därför är dessa två delar en självklarhet i våra upplägg (och anpassas givetvis efter deltagande individer och önskemål).

Vi skräddarsyr ett paket med teambyggande aktiviteter såsom SUP-event och kurs i fallteknik, fartfyllda samarbeten genom “Bäst i test”-tävlingar eller en inspirerande dag med täljkurs, historievandring eller naturguidning. Slappna sedan av och mjuka upp kroppen efter dagens aktiviteter med en stund i bastun och ta ett uppfriskande dopp i sjön! All mat är baserad på lokalproducerade råvaror och måltiderna serveras (när vädret tillåter) så att det är lätt att äta utomhus i vår vackra natur. En favorit bland våra aktiviteter är att gruppen fortsätter teambuildingen genom att laga middagen tillsammans över öppen eld på kvällen, antingen på egen hand eller i sällskap av en kock. Vi har även stora och små konferenslokaler att tillhandahålla under er vistelse hos oss.

Är det något ni saknar så tveka inte att fråga! För mer info/bokning kolla in våra paketerbjudanden och kontakta oss på Kroppefjäll B&B. Ni är varmt välkomna till oss på en visning. Välkomna!

Flera personer springer framåt i en samarbets-tävling på en gräsmatta.
Matkoncept-Kickoff-Kroppefjäll-BB-Foto-Sofia-Petrén-scaled
vandring-smalare-scaled