På Kroppefjälls B&B har vi många olika sorters boende och totalt har vi över 100 sängplatser. Vissa rum är anpassade för gäster med funktionsvariationer och i vissa rum får det även plats en extrasäng eller babysäng. Vi välkomnar också hundar på vårt B&B. Bädd-set och handduk, som du får vid incheckning, ingår i alla rumsbokningar, precis som frukost, wifi och parkering. Vill ni veta mer – tveka inte att kontakta oss!

Dubbelrum Junior

Dubbelrum Junior

I våra juniorrum finner du lugn och ro och en riktigt bekväm säng. Vad rummet saknar i kvadratmeter kompenseras mer än väl av utsökt komfort. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukost ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi.

1220 kr/natt
BOKA ONLINE
Dubbelrum Senior

Dubbelrum Senior

Trevliga rum med härliga sängar och lite mer svängrum så att du kan koppla av och njuta av din vistelse. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukost ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi. Vissa av rummen är anpassade för gäster med funktionsvariationer.

1390 kr/natt
BOKA ONLINE
Familjerum

Familjerum

Härligt familjerum med parkettgolv, plats för två vuxna och två barn i mysig våningssäng. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukost ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi.

2240 kr/natt
BOKA ONLINE
Familjerum XL

Familjerum XL – 5 pers.

Härligt familjerum med parkettgolv för den lite större familjen. Passar för två vuxna och tre barn i en mysig våningssäng med extra bred undersäng. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukost ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi.

2440 kr/natt
BOKA ONLINE
Lägenhet, Kroppefjäll B&B, Dalsland

Lägenhet

Vill ni ha möjlighet att laga er egen mat och ha större yta i ert boende så har vi även mysiga lägenheter för egenhushåll. De rymmer upp till fem personer med ett sovrum (3 sängar), vardagsrum med bäddsoffa (2 sovplatser), kök, badrum och balkong. Bädd-set och handduk, som du får vid incheckning, ingår och det finns tillgång till gratis parkering och wifi. Bokningsbar veckovis måndag-fredag.

7995 kr/vecka (fem dagar)
BOKA ONLINE