På Kroppefjälls B&B har vi många olika sorters boende och totalt har vi över 100 sängplatser. Vissa rum är anpassade för gäster med funktionsvariationer och i vissa rum får det även plats en extrasäng eller babysäng. Vi välkomnar också hundar på vårt B&B. I alla rumsbokningar ingår lakan, handduk och frukost. Vill ni veta mer – tveka inte att kontakta oss!

Just nu får du automatisk rabatt om du bokar flera nätter i rad: 3-4 nätter 15% rabatt, 5 eller fler nätter 33% rabatt! Observera att rabatten endast gäller boende och när du bokar via vår hemsida, mail eller telefon.
På Kroppefjäll Bed & Breakfast finns många olika rum, tex. Dubbelrum Junior. Boende i Dals Rostock, Melleruds Kommun, Dalsland

Dubbelrum Junior

I våra juniorrum finner du lugn och ro och en riktigt bekväm säng. Vad rummet saknar i kvadratmeter kompenseras mer än väl av utsökt komfort. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukostpåse ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi.

995 kr/natt
BOKA
På Kroppefjäll Bed & Breakfast finns många olika rum, tex. Dubbelrum Senior. Boende i Dals Rostock, Melleruds Kommun, Dalsland

Dubbelrum Senior

Trevliga rum med härliga sängar och lite mer svängrum så att du kan koppla av och njuta av din vistelse. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukostbuffé ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi. Vissa av rummen är anpassade för gäster med funktionsvariationer.

1120 kr/natt
BOKA

Familjerum

Härligt familjerum med parkettgolv, plats för två vuxna och två barn i mysig våningssäng. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukostbuffé ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi.

2240 kr/natt
BOKA

Familjerum XL – 5 pers.

Härligt familjerum med parkettgolv för den lite större familjen. Passar för två vuxna och tre barn i en mysig våningssäng med extra bred undersäng. Alla rum har egen kaklad toalett och dusch. Frukostbuffé ingår och du har tillgång till gratis parkering och wifi.

2440 kr/natt
BOKA

Vill ni ha möjlighet att laga eran egen mat och ha större yta i ert boende så har vi även lägenheter i två olika storlekar på vårt B&B med balkong, eget kök, badrum, toalett och vardagsrum. För att boka kontakta oss via 0530-413 00 eller maila oss på info@kroppefjall.com.