Precis som övriga verksamheten inriktar vi oss på hållbarhet, naturupplevelser och att stärkas inifrån i vårt matkoncept.

Frukost ingår i priset när du bor hos oss. Den består i största möjliga mån av hållbart och närodlade råvaror och det gör även våra matkoncept: lunchpaketet och matpåsen. Vårt lunchpaket består av en vegansk soppa, som du värmer och häller upp i en lånad termos som är lätt att ta med ut på din vandring. Till soppan får du en fralla, juice och något sött. Ta gärna med en egen termos och fyll upp den med kaffe eller te i vår frukostmatsal innan du ger dig ut. Du har hos oss även möjlighet att köpa Kroppefjälls Matpåse med kvalitetsråvaror, ett recept och allt annat du behöver för att laga maten utomhus. Vi rekommenderar såklart en av våra närliggande grillplatser där du kan tillaga din måltid omgiven av den magiska naturen. Innehållet i påsen varierar utifrån säsong men kvalitén är den samma (kika gärna på menyn längre ner på sidan)! Observera att våra matkoncept behöver beställas ett dygn i förväg.

Kroppefjäll-BB-27-37_e-Foto-Sofia-Petrén-scaled

Vill du hellre tillaga matpåsen inomhus kan du använda vårt gästkök istället. Du får såklart också gärna laga din egen mat här under din vistelse hos oss. Här finns spis, ugn, micro och allt som behövs för att laga lättare måltider. Om du behöver någonstans att förvara dina matvaror finns det även både kylskåp och frys, för er boende, i gästköket. Smaklig Måltid!

Tjuvkika på vår meny här!
Main-Pic-scaled