Precis som övriga verksamheten inriktar vi oss på hållbarhet, naturupplevelser och att stärkas inifrån i vårt matkoncept.

Frukost ingår i priset när du bor hos oss. Den består i största möjliga mån av hållbart och närodlade råvaror och det gör även Kroppefjälls Matpåse. Du har hos oss nämligen möjlighet att köpa en påse med kvalitetsråvaror, ett recept och allt annat du behöver för att laga maten utomhus. Vi rekommenderar såklart en av våra närliggande grillplatser där du kan tillaga din måltid omgiven av den magiska naturen. Innehållet i påsen varierar utifrån säsong men kvalitén är den samma! Observera att Kroppefjälls Matpåse behöver beställas ett dygn i förväg.

Kroppefjäll-BB-27-37_e-Foto-Sofia-Petrén-scaled

Vill du hellre tillaga matpåsen inomhus kan du använda vårt gästkök istället. Du får såklart också gärna laga din egen mat här under din vistelse hos oss. Här finns spis, ugn, micro och allt som behövs för att laga lättare måltider. Om du behöver någonstans att förvara dina matvaror finns det även både kylskåp och frys, för er boende, i gästköket. Smaklig Måltid!

Tjuvkika på vår meny här!
Main-Pic-scaled