Om ni planerar ni ert bröllop, fyller jämt, ska släppa en skiva eller överraska någon med en fest så vi har lokalerna. När ni bokar boende på vårt Bed & Breakfast har ni även möjlighet att hyra en separat byggnad på området där vi har lokaler som är möjliga för er att använda och forma efter det konceptet ni vill.

Byggnaden består av tre lokaler och ett stort fullt utrustat restaurangkök med diskrum. Högst upp i byggnaden ligger vårt vackra luftiga konferensrum med stora fönster åt två håll, det här rummet har även används som vigsellokal vid bröllop. På entréplan finns den stora matsalen som rymmer över 100 personer sittandes och i anslutning till denna ligger köket. En trappa ner ligger ytterligare en matsal som även kan göras om till pub, dansgolv eller en musikscen. Ni lånar lokalen och gör om den till eran för ett dygn eller tre och lämnar den sedan i ursprungligt skick.

Antingen ordnar ni egen mat och dryck eller så finns vi självklart gärna till hands om ni vill ha tips om vem som kan hjälpa er med detta. Vi har goda kontakter!

Vi vill ge er som ska gifta er eller fira något speciellt en möjlighet att få en helg som varken ni eller gästerna glömmer! Därför rekommenderar vi ett två- eller tredagars koncept där ni hinner träffas, umgås och dela denna fantastiska upplevelse med varandra utan att stressa. Vi är flexibla när det gäller lokalerna och låter er gärna använda våra områden utomhus i parken. Känn er fria att fråga och bolla era tankar med oss, vi hjälper er gärna! För mer info ring 0530-413 00 eller maila info@kroppefjall.com