Skip to main content
Okategoriserad

Cykel-paketet

By 26 juni, 2021maj 2nd, 2024No Comments

Slingriga vägar, kultur och utflyktsmål

Vårt B&B ligger mitt i fantastiska Dalsland. Landskapet är varierat och vackert året runt. Här kan du utgå ifrån vårt boende och hitta skogsstigar, grusvägar, landsvägscykling och trevliga besöksmål. Till exempel kan vi rekommendera Vänerleden! Utöver detta får du tillgång till det nybyggda utomhusgymmet och bikeparken som ligger ett stenkast härifrån. På vårt B&B finns det möjlighet att spola av cykeln och förvara denna i ett låst cykelrum över natten.

Är ditt intresse MTB rekommenderar varmt att boka en inspirerande och lärorik guidning  med vår cykelguide Per-Erik. Han kan fjällets alla stigar bättre än de flesta och tar sig fram på de flesta ställena med sin cykel och anpassar gärna en tur efter dina önskemål!

Lunchpaketet är perfekt att ta med ut på er tur. Till middag får du Kroppefjälls Matpåse, med lokalt och hållbart producerade råvaror och ett recept som är enkelt att följa. Den kan tillagas vid någon av grillplatserna på området eller i vårt gästkök.

Boka cykel-paketet här!

Detta ingår

  • 2 nätters övernattning på Kroppefjäll Bed & Breakfast
  • Frukost (2 dagar)
  • Lunchpaket (1 dag)
  • Middag: Kroppefjälls Matpåse (2 dagar)
  • Tillgång till utomhusgym och bikepark
camino-cykel-scaled

Priser

Enkelrum: 2695kr (1 person)
Dubbelrum: 3795 kr (2 personer)

Vill du ha hjälp att boka, ring oss på 0530-413 00 eller maila info@kroppefjall.com

Boka cykel-paketet här!

Tillägg

Cykling
Cykel-guidning

Per-Erik Olsson är cykelguiden som kan skogarna, grusvägarna och sjöarna häromkring utan och innan. Boka en kartguidning (minimum 1 h) på plats innan du ger dig väg, för att stämma av med Per-Erik och få tips på de bästa cykelslingorna för dig under din vistelse. Eller boka en guidad MTB-tur där Per-Erik följer med och berättar om miljön ni cyklar genom (minimum 2 h). Givetvis anpassas tempot efter deltagare och önskemål.

Datum och pris: Enligt överenskommelse
Bokning/kontaktinfo@kroppefjall.com 0530-413 00

Alla paket

Vandrings-paketet
Hund-paketet
Familje-paketet
Hundfamilj-paketet
Dals Rostock-paketet
Företag & grupper