Familjerum

Våra rum

Hos oss finns rum för såväl den som vill bo själv, tillsammans med någon, ha med sig hunden eller kanske hela familjen. Dessutom har alla rum egen kaklad toalett och dusch, frukost ingår och det finns tillgång till fri parkering och gratis wifi! Även bädd-set och handduk, som du får vid incheckning, ingår. Vill ni ha ännu mer utrymme har vi också lägenheter till uthyrning.

Välkommen att bo hos oss!

Mer info
2.6

Guidning

Patrick Allier, utbildad guide och natur-entusiast, och den aldrig sinande kunskapskällan Kerstin Ljungqvist, tar dig med ut i Dalslands magiska natur och ger dig en oförglömlig upplevelse som du lämnar full av nya lärdomar och inspiration. Läs mer om de olika guidningarna…

Mer info
Main-Pic-scaled

Matkoncept

Är du sugen på ett riktigt gott mål mat gjort på närproducerade varor? You’re in for a treat! I Kroppefjälls Matpåse får du allt du behöver (recept, ingredienser och redskap) för att tillaga en riktigt smarrig lunch eller middag - utomhus över öppen eld! (Vill du ta med dig egen mat är du naturligtvis välkommen att använda någon av våra grillplatser ändå.)

Mer info
Matkoncept-Kickoff-Kroppefjäll-BB-Foto-Sofia-Petrén-scaled

Grupper & konferens

Vill ni ge ert företag en möjlighet att utvecklas och stärka ert samarbete internt? Vill ni tillsammans i kompisgänget uppleva något speciellt? Vill du vara med på en möhippa/svensexa utöver det vanliga? Tillsammans med företag i närområdet har vi satt ihop roliga paket med olika inriktningar. Vi har även stora och små lokaler för era konferenser och möten.

Mer info
2 8

Erbjudanden

Vi har flera olika paketlösningar. Om något av dessa inte passar, tveka inte att höra av er till oss! Vi gör alltid vårt bästa för att forma ett paket anpassat till er, så att ni får ut det mesta möjliga av eran vistelse hos oss - utifrån era specifika önskemål.

Mer info
Bastu, Kroppefjäll B&B, Dalsland

Bastu

Toppa gärna upplevelsen hos oss med en kväll i bastun efter en dag utomhus! Bastun är belägen intill loungen på bottenplan i vårt B&B och kostar 50 kr/person att använda. Meddela oss när du vill basta så höjer vi temperaturen för ert välmående!

Kontakta oss
9 Huvudbild 2

Bröllop/Festlokal

Ska du ha fest och letar efter en vacker lokal med närhet till naturen? Vill du dessutom njuta av boende i hotellstandard, ett professionellt kök, bastu, lounge, grillplatser och möjlighet till utomhusbad ett stenkast bort? Hos oss har du möjlighet att forma ditt bröllop, din födelsedagsfest, realeasefest eller kickoff precis som du vill! Hos oss hinner ni träffas mer och kan planera en flerdagars happening! Välkommen till oss på Kroppefjäll!

Mer info

Frågor & svar

Finner ni inte svaret på er fråga med hjälp av vår FAQ så är ni varmt välkomna att kontakta hos på telefon eller mail.

In och utcheckning

  • Incheckning från kl: 16.00
  • Utcheckning senast kl: 11.00

Önskar ni komma tidigare eller checka ut senare så var vänlig kontakta receptionen så ska vi göra vårt bästa för att kunna möta era behov.

Vid andra frågor eller önskningar vänligen ring oss på 0530-413 00 eller mejla oss på info@kroppefjall.com

Frukost

När du bor hos oss ingår alltid frukost. Den baseras på lokalproducerade råvaror och du hittar din den via självbetjäning i vår frukostmatsal. Vi gör i ordning den kvällen innan så du enkelt kan plocka den så tidigt som du vill och den finns tillgänglig fram till klockan 11.00. Uppge i din bokning om du har några allergier eller matpreferenser så ser vi till att det finns alternativ som passar dig. Vill du ta med din frukost ut i vår vackra natur har vi allt du behöver för att packa med den. Vi ger gärna tips på våra favorit-frukostställen!

Wifi

Wifi finns tillgängligt på anläggningen, lösenordet hittar ni i receptionen.

Avbokning

Avbokning ska ske senast kl 15.00 dagen innan, annars tar vi full debitering av första natten. Vi följer VISITAS rekommendationer.

Husdjur

Hos oss är alla välkomna, även din pälsiga, fyrbenta familjemedlem. Vi har flera hundvänliga rum, därför är det vid bokning bäst att ringa oss för att stämma av att något av rummen är tillgängliga.

2 9s2

Vår verksamhet är utvärderad av Swedish Welcome.
Läs gärna mer om dem här >>>