Kroppefjäll är en levande plats på många sätt, inte minst genom att vi med jämna mellanrum har evenemang här. Vi älskar kultur av alla de slag, därför är de event som arrangeras också en blandad kompott. Som alltid värderar vi hög kvalité, god service och att människor ska komma till oss för att må bra. Välkomna!

Kommande evenemang

Svep åt höger för att se alla kommande evenemang.

Tidigare evenemang

Sven Ingvars

6 JULI 2023

Sven Ingvars ger sig ut på sommarturné genom landet och stannar till i pittoreska Dals Rostock för att skapa minnen tillsammans med publiken.

Prova på

26-30 JUNI 2023
Vill du göra någon rolig aktivitet med din hund, men vet inte riktigt vad? Skulle ni vilja prova olika saker tillsammans, för att se vad som passar just er bäst?

Hundspråk

12-14 MAJ 2023

Vad säger hunden? På lägret kommer vi att gå närmare in på hundens kommunikation och studera signaler från nosspets till svanstipp – stora som små.

Live på Kroppefjäll med Hellsongs

11 MARS 2023

Hellsongs är en svensk musikgrupp som bildades 2004 och har gjort det till sitt signum att framföra lugna popversioner av kända hårdrocks- och metallåtar.

Författarkväll på Kroppefjäll

11 FEBRUARI 2023
Författarkväll med Linda Gustafsson, Kerstin Ljungvist och Björn Wiman: alla med en koppling till Kroppefjäll och eller dess historia.

Ett samarbete mellan Kroppefjäll B&B, Live på Kroppefjäll, Bokdagar i Dalsland, Västra Götalandsregionen och Melleruds kommun.

Pub-quiz

10 DECEMBER 2022

Enligt den numera fleråriga traditionen bjuder Sandlycke Gård, med quiz master Pat i spetsen, in till en julig quiz-kväll med god mat, kluriga frågor och goda drycker i baren!

Arrangerat av Sandlycke Gård

Fyra av Mauléns bandmedlemmar står i en öken mot blå himmel. Flera loggor och en QR-kod finns med i bild.

Live på Kroppefjäll med Maulén

1 OKTOBER 2022

Maulén var det första bandet att få ett musikresidens på Kroppefjäll B&B. Under residensveckan utforskade Maulén Oum Khoultums musikaliska verk ”Enta Omry”.

I samarbete med Förvaltningen för Kulturutveckling VGR

Invigning av Kroppefjällsleden

3-12 JUNI 2022

Kroppefjälls Vildmarksområde och Kroppefjällsleden invegs! I tio dagar kunde man uppleva Kroppefjällsleden på olika ställen och på olika sätt.

Ellen Krauss i blå, mjuk, kavaj mot mintgrön bakgrund. Billetto och Förvaltningen för Kulturutvecklings logga.

Live på Kroppefjäll med Ellen Krauss

2 OKTOBER 2021

Singer songwriter-kometen Ellen Krauss tar med sig rösten, närvaron, modet och en medfödd känsla att beröra till Live på Kroppefjäll.

I samarbete med Förvaltningen för Kulturutveckling VGR

Bror Gunnar Jansson i vit kostym och brun hatt i skogen bland vitsippor.

Live på Kroppefjäll med Bror Gunnar Jansson

13 NOVEMBER 2021

Bror Gunnar Jansson musik är mörk southern gothic möter blues och svensk ’less is more’-anda. Låtarna bär allt från känsliga strängar till tunga riff och galna ögonblick.

I samarbete med Förvaltningen för Kulturutveckling VGR

Pub-Quiz

11 DECEMBER 2021

Sandlycke Gård med quiz master Pat i spetsen bjuder in till en quiz-kväll med god mat, kluriga frågor och goda drycker i baren!

Arrangerat av Sandlycke Gård