Skip to main content
Aktiviteter & UpplevelserMat & Fika

Eventorps Gård

By 6 april, 2020juli 4th, 2021No Comments
Eventorps Gård, i närheten av Kroppefjäll Bed & Breakfast, Dals Rostock, Mellerud, Dalsland.

Eventorps Gård är en KRAV-certifierad och ekologiskt driven gård som ligger en mil väster om Brålanda, dvs ca 20 minuters bilfärd från oss på Kroppefjäll B&B. På Eventorps Gård har de ett café, där de säljer hembakad fika av sina egna produkter t ex rabarberpaj, hallonglass och våfflor. Det finns även många olika gluten-, ägg- och mjölkfria alternativ.

I deras gårdsbutik hittar man bland annat deras hallon- och rabarbersortiment (som de odlar på gården), fryst kött, honung, mjöl, hudvårdsprodukter, getostar och KRAV-ägg. Man kan även beställa Eventorps olika köttlådor med gårdens nötkött.

På Eventorps Gård finns det också djur att titta på! Där finns kossor, åsnor, mini-shettisar, minigetter, alpackor, minigrisar, kaniner och höns. Vi på Kroppefjäll B&B kan intyga att de är väldigt gulliga.

Varorna i butiken varierar med säsong och tillgång, menyn i cafét är något mindre vintertid och vissa av djuren finns på gården endast under sommarsäsong. Men gården har öppet även efter högsäsongen och aktuella öppettider hittar ni på deras hemsida.

Vill ni veta mer om Eventorps Gård får ni gärna fråga oss på Kroppefjäll B&B eller läsa mer på www.eventorpsgard.se.