Skip to main content
Okategoriserad

Hundfamilj-paketet

By 23 augusti, 2023maj 2nd, 2024No Comments

Kvalitetstid för två- och fyrfota

Kroppefjäll B&B ligger i en parkliknande miljö, mitt i Dalsland, på kanten till ett stort naturområde. Här är det enkelt att vara ute och hitta på saker för hela familjen. Till exempel rekommenderar vi Doktor Saedéns runda upp , en 100 år gammal slinga som går förbi den häftiga utsiktsplatsen Brattås. Längst promenaden finns olika, stora monument och vid dessa sitter en frågesport som kan involvera hela familjen. Här ligger även Kroppefjälls Hundpark på området! Där finns ett gym och en stor berikningsgård för dig och din hund att upptäcka tillsammans. Det är en plats som stimulerar hundens naturliga beetenden så som att nosa, gräva, hoppa, balansera, söka, smyga och leka.

Läs gärna mer om hundparken här: Kroppefjäll Hundpark

På området finns en sjö där det går att bada från både brygga, stege och strand. I samhället Dals Rostock ligger stationshuset, ca 20 minuter promenad från B&B, som är ett underbart ställe för de små i familjen att besöka. Stationshuset är byggd i 1:2 skala utifrån orginalbyggnaden som en gång stod på platsen, allt är perfekt storlek för barnen. Ni lånar nyckeln för en liten slant i lokalbutiken Byxfixans livs precis intill.

Vi rekommenderar också varmt att laga någon av era måltider över öppen eld i vår grillkåta (gästkök inomhus finns också tillgängligt).  Till middag får ni Kroppefjälls Matpåse, med lokalt och hållbart producerade råvaror samt ett recept som är enkelt att följa. Även lunchpaketet, som är färdiglagat, är perfekt att ta med ut och äta i naturen. Ett fint minne för hela familjen! 

Boka tid med din familj här!

Detta ingår

  • 2 nätters övernattning på Kroppefjäll Bed & Breakfast
  • Frukost (2 dagar)
  • Lunchpaket (1 dag)
  • Middag: Kroppefjälls Matpåse (2 dagar)
  • Tipslapp för Frågesporten
  • Entré till Kroppefjäll Hundpark

Priser

Trebäddsrum: 5695 (3 personer)
Familjerum: 6980kr (4 personer)
Familjerum XL: 7955 kr (5 personer)

Vill ni lägga till en extra natt för att hinna njuta mer här på Kroppefjäll. Kontakta oss så hjälper vi dig att förlänga ditt paket.

Vill du ha hjälp att boka, ring oss på 0530-413 00 eller maila info@kroppefjall.com

Boka Hundfamilj-paketet här!

Alla paket

Hund-paketet
Familje-paketet
Vandrings-paketet
Cykel-paketet
Dals Rostock-paketet
Företag & Grupper