Våra fräscha rum har helkaklad toalett och dusch samt bekväma sängar. När du bor hos oss ingår frukost gjord på lokalproducerade råvaror, som är lätt att ta med dit du önskar. Kanske i vår luftiga matsal, på terrassen, i parken med utsikt över sjön, eller varför inte i skogen? Det finns även en bastu och Mörttjärn erbjuder alltid möjligheten till ett uppfriskande dopp. Även lakan (som du får vid incheck), handduk, wifi och fri parkering ingår när du bor hos oss – dessutom kan du boka något av våra paket för att skräddarsy din upplevelse hos oss. Välkommen!
En glad tjej i mössa badar i en isvak vid en stege.

Vinter-paketet

Kallbad, snö och öppen eld

Låna en badrock och kallbada i tjärnet, åk en skidtur längs elljusspåret, vandra i den vackra dalsändska naturen och laga din mat över öppen eld. Låna en karta och upplev våra vackraste utsiktsplatser och njut sedan av en stund i vår bastu eller lounge.

Läs mer och boka här!
En person vandrar i en snötäckt granskog

Vandrings-paketet

Fantastisk natur, god mat och bekvämt boende

Längtar du ut i naturen? Vill du vandra i din egen takt, blicka ut över vidsträckta vyer eller ta ett friskt dopp i en sjö? Välkommen till oss!

Läs mer och boka här!

Hundfamilj-Paketet

Kvalitetstid för två- och fyrfota

Upplev naturen, ge er ut på ett äventyr, gå vår tipspromenad eller besök vår hundpark! Här kan ni äta god mat, sova gott och skapa minnen tillsammans.

Läs mer och boka här!
En svart labradorliknande hund som sitter i snön med flingor på nosen.

Hund-paketet

Skogspromenader, magisk natur och bekvämt boende

Letar du efter ett boende där din hund är välkommen på rummet? Vill du vandra i skogen med din fyrbenta vän, kunna laga mat över öppen eld och landa i en härlig säng på kvällen? Här kan du även besöka nyöppnade Kroppefjäll Hundpark!

Läs mer och boka här!
Pojke i rosa vinterkläder leker i snön.

Familje-paketet

Aktiviteter, äventyr & tid tillsammans

Här kan ni bada, upptäcka naturen och gå en spännande tipspromenad strax utanför dörren! Och varför inte skapa ett minne för livet och laga er mat utomhus över öppen eld?

Läs mer och boka här!

Cykel-paketet

Slingriga vägar, kultur och utflyktsmål

Letar du efter ett ställe som du kan utgå ifrån och på cykelavstånd hitta massor av utflyktsmål efter den längd och underlag du själv väljer? Här finns det både grus- asfaltvägar och skogsstigar omgiven med vacker skog och sjöar. Anpassa din tur efter vad du önskar!

Läs mer och boka här!

Dals Rostock-Paketet

Kultur, historia och växter

Kroppefjäll B&B ligger intill den historiska och pittoreska kurorten Dals Rostock. Här finns det många besöksmål, som keramikbutik, konst- och hantverksutställningar, antikvariat och Brunnsparken med sin Örtagård.

Läs mer och boka här!
Matkoncept-Kickoff-Kroppefjäll-BB-Foto-Sofia-Petrén-copy-scaled

Företag & Grupper

Natur, inspiration & utmaning efter era önskemål

Vi skräddarsyr ett paket med teambyggande och inspirerande aktiviteter. Allt ifrån “bäst i test”-tävlingar till täljcafé och historievandring. Aktiviteter och måltider är utformade så det är enkelt att vara ute. Slappna av och mjuka upp kroppen efter dagens aktiviteter, basta och ta ett uppfriskande dopp i sjön!

Läs mer och boka här!

Tillägg:

vandring-copy

Naturguidning

Med Patrick Allier

Upptäck vår vackra närnatur genom en vandring ledd av guiden Patrick Allier. Han tar er till områden som visar det unika med vår Dalsländska miljö och kan självklart anpassa guidningen efter era önskemål.

Läs mer och boka här!
Cykling

Cykelguidning

Med Per-Erik Olsson

Per-Erik Olsson är cykelguiden som kan skogarna, grusvägarna och sjöarna häromkring utan och innan. Boka en kartguidning och få tips på de bästa cykelslingorna för dig under din vistelse eller boka en guidad MTB-tur där Per-Erik följer med och berättar om miljön ni cyklar genom!

Läs mer och boka här!
Kerstin Ljungqvist bland blommor i Örtagården i Dals Rostock.

Guidad tur

Med Kerstin Ljungqvist

Kerstin Ljungqvist är en mångsysslare av rang, vet mer än de flesta om historien i området och är dessutom en inspirerande guide som gärna tar dig med på en lärorik och fascinerande tur i Brunnsparken och Örtagården eller på Kroppefjälls-området.

Läs mer och boka här!