Våra fräscha rum har helkaklad toalett och dusch samt bekväma sängar. När du bor hos oss ingår en fin frukostpåse som är lätt att ta med dit du önskar. Kanske i vår luftiga matsal, på terrassen, i parken med utsikt över sjön, eller varför inte i skogen? Det finns även en bokningsbar bastu och Mörttjärn erbjuder alltid möjligheten till ett uppfriskande dopp. Även lakan, handduk, wifi och fri parkering ingår när du bor hos oss – dessutom kan du boka något av våra paket för att skräddarsy din upplevelse hos oss. Välkommen!
Bror Gunnar Jansson i vit kostym och brun hatt i skogen bland vitsippor.

Live på Kroppefjäll med Bror Gunnar Jansson

13 NOVEMBER 2021

Välrennomerade Bror Gunnar med  allt från känsliga strängar till tunga riff och galna ögonblick, tillsammans med en utsökt middag gjord på lokalproducerade råvaror och bekvämt boende på Kroppefjäll B&B.

Läs mer och boka här!
Asha-scaled

Hundpaketet

Skogspromenader, magisk natur och bekvämt boende

Letar du efter ett boende där din hund är välkommen på rummet? Vill du vandra i skogen med din fyrbenta vän, kunna laga mat över öppen eld och landa i en härlig säng på kvällen?

Läs mer och boka här!
vandrings-paketet

Vandrings-paketet

Fantastisk natur, god mat och bekvämt boende

Längtar du ut i naturen? Vill du vandra i din egen takt, blicka ut över vidsträckta vyer eller ta ett friskt dopp i en sjö? Välkommen till oss!

Läs mer och boka här!

Kultur, historia och växter

Med Kerstin Ljungqvist

Följ med Kerstin, en mångsysslare inom natur och kultur som kan det mesta om ortens historia och växters användning. på en inspirerande tur!

Läs mer och boka här!
Kroppefjäll-BB-27-37_g-Foto-Sofia-Petrén-1-copy-scaled

Cykelpaketet

Slingriga vägar, kultur och utflyktsmål

Letar du efter ett ställe som du kan utgå ifrån och på cykelavstånd hitta massor av utflyktsmål efter den längd och underlag du själv väljer? Här finns det både grus- asfaltvägar och skogsstigar omgiven med vacker skog och sjöar. Anpassa din tur efter vad du önskar!

Läs mer och boka här!
Cykling

Cykelguidning

Med Per-Erik Olsson

Per-Erik Olsson är cykelguiden som kan skogarna, grusvägarna och sjöarna häromkring utan och innan. Boka en kartguidning och få tips på de bästa cykelslingorna för dig under din vistelse eller boka en guidad MTB-tur där Per-Erik följer med och berättar om miljön ni cyklar genom!

Läs mer och boka här!
vandring-copy

Naturguidning

Med Patrick Allier

Upptäck vår vackra närnatur genom en vandring ledd av guiden Patrick Allier. Han tar er till områden som visar det unika med vår Dalsländska miljö och kan självklart anpassa guidningen efter era önskemål.

Läs mer och boka här!
Matkoncept-Kickoff-Kroppefjäll-BB-Foto-Sofia-Petrén-copy-scaled

Företag & Grupper

Natur, inspiration & utmaning efter era önskemål

Vi skräddarsyr ett paket med inspirerande historievandring, naturguidning eller teambildande aktiviteter med lådbilsrace och fartfyllda samarbeten.  Slappna av och mjuka upp kroppen efter dagens aktiviteter, basta och ta ett uppfriskande dopp i sjön!

Läs mer och boka här!