Våra fräscha rum har helkaklad toalett och dusch samt bekväma sängar. När du bor hos oss ingår en fin frukostpåse som är lätt att ta med dit du önskar. Kanske i vår luftiga matsal, på terrassen, i parken med utsikt över sjön, eller varför inte i skogen? Det finns även en bokningsbar bastu och Mörttjärn erbjuder alltid möjligheten till ett uppfriskande dopp. Även lakan, handduk, wifi och fri parkering ingår när du bor hos oss – dessutom kan du boka något av våra paket för att skräddarsy din upplevelse hos oss. Välkommen!

Lev Landsbygds-drömmen

Utomhusmatlagning, odling och naturupplevelse

Magiska naturupplevelser och pittoreska röda stugor på landet. Skörda dina egna (hållbart odlade) grönsaker och laga mat ute över öppen eld. Träffa unika personer som valt livet på landet framför staden, upplev lugnet och inspirationen här i Dalsland!

Läs mer och boka här!

Kultur, historia & växter

Med Kerstin Ljungqvist

Är du intresserad av växter och kulturhistoria? Visste du att Dals Rostock är en gammal kurort dit människor i århundraden färdats för att dricka brunn? Vill du gå en historisk slinga med olika monument där människor under 100 år vandrat för att stärka både kropp och själ?

Läs mer och boka här!

Vegansk Inspirations-helg

20-22 AUGUSTI 2021

Vad är egentligen tofu? Går det verkligen att ersätta ägg? En helg för att dela erfarenheter, kunskap, äta och må gott, njuta av Kroppefjälls underbara miljö och få med sig små tips som kan underlätta den växtbaserade matlagningen framöver.

Läs mer och boka här!

Vandrings-paketet

Fantastisk natur, god mat och bekvämt boende

Längtar du ut i naturen? Vill du vandra i din egen takt, blicka ut över vidsträckta vyer eller ta ett friskt dopp i en sjö? Välkommen till oss!

Läs mer och boka här!

Cykelpaketet

Slingriga vägar, kultur och utflyktsmål

Letar du efter ett ställe som du kan utgå ifrån och på cykelavstånd hitta massor av utflyktsmål efter den längd och underlag du själv väljer? Här finns det både grus- asfaltvägar och skogsstigar omgiven med vacker skog och sjöar. Anpassa din tur efter vad du önskar!

Läs mer och boka här!

Hundpaketet

Skogspromenader, magisk natur och bekvämt boende

Letar du efter ett boende där din hund är välkommen på rummet? Vill du vandra i skogen med din fyrbenta vän, kunna laga mat över öppen eld och landa i en härlig säng på kvällen?

Läs mer och boka här!

Cykelguidning

Med Per-Erik Olsson

Per-Erik Olsson är cykelguiden som kan skogarna, grusvägarna och sjöarna häromkring utan och innan. Boka en kartguidning och få tips på de bästa cykelslingorna för dig under din vistelse eller boka en guidad MTB-tur där Per-Erik följer med och berättar om miljön ni cyklar genom!

Läs mer och boka här!

Naturguidning

Med Patrick Allier

Upptäck vår vackra närnatur genom en vandring ledd av guiden Patrick Allier. Han tar er till områden som visar det unika med vår Dalsländska miljö och kan självklart anpassa guidningen efter era önskemål.

Läs mer och boka här!

Företag & Grupper

Natur, inspiration & utmaning efter era önskemål

Tälj er egen sked, bygg ett bihotell, vandra i naturreservat eller lär er mer om medicinal-växter. Vi skräddarsyr ett paket med inspirerande workshop, historievandring, natur-guidning eller konferensrum efter ert önskemål.

Läs mer och boka här!