Skip to main content
Okategoriserad

Företag & Grupper

By 26 juni, 2021januari 12th, 2022No Comments
företag-scaled

Natur, inspiration & utmaning efter era önskemål

Vårt koncept för  konferens, kickoff eller en helg med gänget  bygger på att det ska vara enkelt att vara utomhus och få en unik upplevelse när det gäller allt från mat till aktiviteter. Vi skräddarsyr ett paket med inspirerande historievandring, naturguidning eller teambildande aktiviteter med lådbilsrace och fartfyllda samarbeten. Se vårt utbud av aktiviteter längre ner på denna sida.  Slappna av och mjuka upp kroppen efter dagens aktiviteter, basta och ta ett uppfriskande dopp i sjön. All mat är baserad på lokalproducerade råvaror och så länge vädret tillåter serveras måltiderna utomhus i vår vackra natur.

Vi hjälper dig att boka här!

Detta ingår i Paket 1 natt

 • 1 natts övernattning på Kroppefjäll B&B
 • 1 Frukost
 • 2 Lunch
 • 2 Fika
 • 1 Två-rätters middag
 • Konferensrum

Pris 1 natt

Pris per person (baserat på minst 12 personer)
Total boende i dubbelrum: 1595kr/person
Total boende i enkelrum: 1895kr/person
Vi hjälper dig att boka här!
vandring-smalare-scaled
Långbord-scaled

Detta ingår i Paket 2 nätter

 • 2 nätters övernattning på Kroppefjäll B&B
 • 2 Frukost
 • 2 Lunch
 • 4 Fika
 • 2 middagar
 • Konferensrum

Pris 2 nätter

Pris per person ( baserat på minst 12 personer)
Total boende i dubbelrum: 2795kr/person
Total boende i enkelrum: 3395kr/person
Vi hjälper dig att boka här!
kickoff_liggande-scaled
Matkoncept-Kickoff-Kroppefjäll-BB-Foto-Sofia-Petrén-scaled

Priserna är exklusive moms, transport och dryck. Vatten ingår som måltidsdryck, ni är välkomna att ta med egen alkoholhaltig dryck.

Vi hjälper dig att boka.
Ring oss på 0530-413 00 eller maila info@kroppefjall.com

Kontakt

Lägg till den aktivitet som passar er bäst. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Inspirerande vandring till Svarvaretorpets Naturreservat

vandring-copy

En inspirerande vandring med Naturguiden Patrick Allier från Kroppefjällsparken till Svarvaretorpets naturreservat. På vägen får ni veta mer om uppkomsten av Dalslands unika natur, variation och varför det finns så många olika växtligheter i området. Ni vandrar in i Svaravretorpets naturreservat där den ovanliga ormbunken Uddbräken växer och får uppleva känslan av orörd vild natur. En aktivitet med rörelse, inspiration, kunskap och rogivande upplevelse i naturen. 

Race of Champions

Lådbil-2-scaled

Den ultimata team-aktiviteten. Här skall ni bygga en lådbil på tid, som ni sedan skall köra ett race med. En aktivitet där alla kan vara med!

Gruppen delas upp i mindre lag som får till uppgift att på en timme bygga en lådbil. För att bilen skall bli godkänd måste följande uppnås: Alla skall delta på något sätt, bilen skall vara snyggt designad (här har vi ofta ett tema som speglar företagets verksamhet), nå en viss nivå av säkerhet och slutlligen att bilen skall gå att köra ett race med. Efter bygget avslutats får varje grupp presentera sin bil och ett race tar vid. Vinnaren koras och naturligtvis får vinnande laget bubbel i pris, som på alla racingevent!

Vandring i historiens spår

20210317_082832-scaled

Kerstin Ljungqvist vet mer än de flesta om platsens historia. Hon tar er med på en fascinerande vandring där ni får veta varför det för 100 år sedan öppnades ett sanatorium just här. och hur de behoven som fanns då är kopplade till våra behov idag. Ni får undet tiden gå en del av gamla hälsopromenaden “Doktor Saedens Runda”, som slingrar sig genom Mörttjärns Naturreservat. Längst stigen finns olika monument, alla med sin historia. Vid ett av monumenten (Brattås) kan man vid klart väder se ända till Kinnekulle på andra sidan Vänern. En kunskapsfylld och intressant timme som inspirerar med hur historien fortfarande är en del i vårt liv idag.

Alla paket:

Vinter-paketet
Vandrings-paketet
Hund-paketet
Cykel-paketet
Kultur, historia & växter
Cykel-guidning
Natur-guidning