Hos oss hittar du ett bekvämt boende där din fyrbenta vän självklart också kan övernatta! Av respekt till de andra besökarna ska djur inte vistas i de allmänna utrymmena (så som frukostmatsal, gästkök, lounge och vardagsrum) men på Kroppefjäll är hundar en varmt välkommen gäst. Det kostar inget extra att ta med sig sin hund, men meddela gärna oss vid bokning så ser vi till att ni får ett rum som passar er. Dessutom har vi ett särskilt paket-erbjudande för er som besöker oss med hund!

 

Ta en titt på Hund-paketet!
Lenny-och-Helmi_flipped

På området finns mängder med fina promenadstråk – både i lätt och svårare terräng samt kortare och längre distanser. Precis utanför dörren ligger Kroppefjälls Park med asfalterade vägar mellan de röda, charmiga husen. Runt knuten finns till exempel Doktor Sadéns runda som går genom härlig skog och är kantad med unika konstverk! Det finns även längre vandringar och slingor av olika slag i vår vackra dalslänska natur! Fråga gärna oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

 

Läs mer om vandring i närområdet!
Felix-Soffa-scaled

På Kroppefjäll älskar vi hundar. Ett av husen på området är till och med dedikerat till Nose Work. I hus 9, så kallat Nos Nian, driver Maria Ihrén från Nose Work Dalsland delar av sin verksamhet. Hos oss håller hon i både träningar och tävlingar. Naturligtvis använder hon och hundförarna också naturen och parkens vinklar och vrår till hundarnas sök. Nya deltagare är välkomna så länge man föranmäler sig till träffarna. Följ gärna Nose Work Dalsland på Facebook för mer information!

Kolla in Maria Ihrén och Nose Work Dalsland här!
Nosework

Vi tror starkt på vikten av att vara utomhus och har därför utformat våra matkoncept så att de både kan tillagas och ätas utomhus. Frukosten serveras i en färdig påse och är du sugen på lunch eller middag passar Kroppefjälls Matpåse perfekt! Under säsong parkerar dessutom Foodtruck Dalsland precis intill vår sjö och serverar kvällsmat en gång i veckan. Möjligheterna för en middag i det fria, där din hund-kompis kan vara med, är alltså många!

 

Kika på Kroppefjälls Matpåse!
Asha-scaled

Dessutom finns det mängder av besöksmål och sevärdigheter i vårt närområde. Vi hjälper dig gärna om du letar efter något särskilt och många av våra favoriter har vi samlat här:

 

Smultronställen i närheten!
Felix-Springer_liggande-scaled