Skip to main content
Okategoriserad

Driftsansvarig på Kroppefjäll B&B i Dalsland

By 24 februari, 2022juni 27th, 2024No Comments
Vi söker driftig, flexibel, självständig och serviceminded personal till Kroppefjäll Bed & Breakfast! Tjänsten inleds som 75% och beroende på framtida förutsättningar kan tjänsten komma att utökas.
Du som söker ska gilla att arbeta med människor, ha god serviceförmåga och kunna bemöta varje gäst utifrån hens behov. Du behöver vara självständig och ta egna initiativ, vara ansvarstagande och tycka om varierande arbetsuppgifter. Du behöver också kunna jobba i ett team samt ha en vilja och förmåga att jobba under såväl lugna som mer intensiva förhållanden. Det är stor skillnad på arbetsuppgifter/arbetsintensiteten under hög- och lågsäsong.
Arbetsuppgifterna är varierande då organisationen är liten: incheckning av gäster, svara på mail, svara i telefon, fixa frukost, informera om området, planera och ta emot gäster. Arbetstiderna anpassas efter bokningsläget och det är ett krav att du har möjlighet att arbeta flexibelt och vara på plats.
Kroppefjäll B&B ligger i en parkliknande miljö, precis vid kanten av flera naturreservat, en vacker sjö och den magiska dalsländska skogen.
Vi erbjuder gästerna boende, frukost och som tillägg finns olika matkoncept. Här finns också bastu och flera gemensamma utrymmen. Vårt bed & breakfast har sammanlagt 33 rum och total kapacitet att ta emot 100 gäster. Gästerna som kommer till oss är allt ifrån ensamma resenärer och familjer till grupper, bröllop, gäster till evenemang på området och vi har en tydlig hundvänlig profil.

Denna plats har en gedigen historia som vi värnar om. Hållbarhet är en självklar del av vår verksamhet. Vi ser med fördel att du bor i närheten, det finns möjlighet att hyra boende på området. Kroppefjäll B&B ligger i Dals Rostock, 8 km väster om Mellerud i Dalsland.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vid frågor kring tjänsten, maila eva@kroppefjall.com.
Glöm inte bifoga följande:
CV, personligt brev, kontaktuppgifter och referenser
Anställningens start: Tjänsten finns till gänglig med start Juli, löpande rekrytering
Anställningsgrad: 75%
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: enligt avtal
Språkkrav: Svenska och engelska
Utbildningskrav: Gymnasiet, 3 år
Meriterande: erfarenhet av servicebranchen

Hemsida: www.kroppefjall.com
Instagram: www.instagram.com/kroppefjallbb
Facebook: www.facebook.com/kroppefjallbb

Varmt välkommen med din ansökan!