Är du en av de som upptäckt cyklingen i år, är du inbiten sedan länge eller laddar du upp inför ett triathlon? Vårt B&B ligger mitt i fantastiska Dalsland. På området finns en sjö och motionsspåren för löpning och cykling finns precis utanför dörren. Landskapet är varierat, kuperat och vackert året runt.

 

Ta en titt på cykelpaketet!
Kroppefjäll-BB-50-70_a-Foto-Sofia-Petrén-scaled

Här kan du utgå ifrån vårt boende och hitta skogsstigar, grusvägar, landsvägscykling, trevliga besöksmål och ett stenkast bort finns en bikepark.  Du kan anpassa din cykling efter din nivå, allt från att cykla kortare sträckor till utflyktsmål eller mer tekniskt krävande turer i vildmarken. På vårt B&B finns det möjlighet att spola av cykeln och förvara denna i ett låst cykelrum över natten. 

 

Läs mer om utomhusträning här!

Är ditt intresse MTB rekommenderar varmt att boka en inspirerande och lärorik guidning med vår cykelguide Per-Erik. Olsson Han kan fjällets alla stigar bättre än de flesta och tar sig fram på de flesta ställena med sin cykel och anpassar gärna en tur efter dina önskemål!

 

Se våra guidade turer här!
cykling_frontpage

Vi tror starkt på vikten av att vara utomhus och har därför utformat våra matkoncept så att de både kan tillagas och ätas utomhus. Frukosten serveras i en färdig påse och är du sugen på lunch eller middag passar Kroppefjälls Matpåse perfekt! Under säsong parkerar Foodtruck Dalsland precis intill vår sjö och serverar kvällsmat en gång i veckan.

 

Kika på Kroppefjälls Matpåse!

Dessutom finns det mängder av besöksmål och sevärdigheter i vårt närområde. Vi hjälper dig gärna om du letar efter något särskilt och många av våra favoriter har vi samlat här:

 

Smultronställen i närheten!
NATUR_2-scaled